Alles over uw bezoek

Bij Eyemazy fotograferen we de iris. Een blauw oog is gewoon blauw? Of een bruine saai? Laat u verrassen welke structuren en kleuren er in uw ogen verborgen zitten.

Alles over uw bezoek

Bij Eyemazy fotograferen we de iris. Een blauw oog is gewoon blauw? Of een bruine saai? Laat u verrassen welke structuren en kleuren er in uw ogen verborgen zitten.

U heeft bij ons geen afspraken nodig. Kom gewoon langs tijdens onze openingstijden. Het hele proces duurt tussen de 5 - 10 minuten. U kunt uw foto dan als instant print mee naar huis nemen. Kiest u voor onze premium prints, dan worden deze na enkele dagen direct bij u afgeleverd.

De daadwerkelijke opname duurt maar een paar seconden. Afhankelijk van het product en de opties die je kiest (bijvoorbeeld enkele of dubbele irisfoto), zal de verwerkingstijd 5 tot 10 minuten bedragen.

Omdat elk oog afzonderlijk moet worden bewerkt, kan er een bepaalde wachttijd zijn tijdens piekmomenten, vooral in het weekend.

Natuurlijk! Bij ons krijg je geen kat in de zak. Wij laten u eerst vrijblijvend en kosteloos uw oog zien op het scherm. U bent van harte welkom om tijdens het gehele bewerkingsproces te kijken en uw foto naar wens te personaliseren.

Onze irisfoto's zijn mogelijk vanaf 5 jaar.

De meeste mensen dragen zachte contactlenzen. Dit leidt niet tot enige beperking op onze foto's. Harde contactlenzen zijn echter niet geschikt om mee te fotograferen, omdat ze kleiner zijn dan je iris en schaduwen creëren.

Een enkele afbeelding als afdruk op fotopapier kost tussen de 20 en 30 €, afhankelijk van het formaat - inclusief opnemen en bewerken. Dubbele foto voor €30 - € 40. Alle prijzen voor premium en speciale formaten vindt u ook in onze

Webwinkel

Ja, we bieden 2 soorten cadeaubonnen aan die u in onze winkels of in onze online winkel kunt kopen.

Webwinkel

We hebben 3 productcategorieën:

Directe indrukken

Verkrijgbaar in 15x20 en 20x30 formaat met 1 iris of 2 iris in 5 tot 10 minuten. U kunt ook een speciaal "Explosion" of "bubbels" -effect toevoegen.

Iris Photo Files

We bieden u een digitaal bestand van uw irisfoto aan in JPG (2120x3000 ptn) of TIFF, bewerkbaar (3895x3115 ptn) formaat. TIFF-bestanden kunnen afzonderlijk of samen met andere producten in de winkel worden gekocht. JPG-bestanden zijn alleen beschikbaar op onze website, nadat u al een product in de winkel heeft gekocht.

Premium producten

Onze premiumproducten worden geprint op verschillende media zoals metaal, canvas of acryl, dankzij onze geavanceerde technologie. We bereiden elke irisfoto specifiek voor op het gekozen medium en sturen het eindproduct vervolgens rechtstreeks naar uw huis. Van het kleinste formaat voor op je bureau tot het familiepanorama voor je woonkamer, alles is mogelijk.

We kunnen maximaal 2 irissen per foto plaatsen. Onze dubbele afbeeldingen zijn perfect voor stellen, tweelingen of beste vrienden! Door een premiumproduct te bestellen, kunnen we u panoramische afbeeldingen bieden, perfect voor gezinnen, aangezien er maximaal 5 irissen op hetzelfde werk kunnen worden weergegeven. irissen op hetzelfde werk.

Vraag in de winkel om meer informatie over onze panorama's of bezoek onze website.

U kunt een korte tekst toevoegen, zoals een voornaam of een datum, of een van onze speciale effecten toevoegen om uw foto nog verbazingwekkender te maken.

We sluiten geen compromissen bij het omgaan met uw gegevens. We slaan foto's alleen anoniem en lokaal op om u de mogelijkheid te bieden om opnieuw te bestellen. Indien u dit niet wenst, zullen wij deze direct verwijderen. Ook na een bestelling op onze website ontvang je van ons nooit reclame of nieuwsbrieven. Beloofd!

Voor ons was en is tophygiëne buitengewoon belangrijk - zelfs vóór de pandemie. We desinfecteren onze Fotobox en creditcardlezer voor elke klant - alle oppervlakken regelmatig. Afstandsvoorschriften en scheidingswanden zorgen voor de momenteel noodzakelijke afstand. Onze medewerkers dragen maskers en zijn uitgebreid opgeleid.

Nadat u uw irisfoto in de winkel heeft gekregen, heeft u een uniek fotonummer. Met dit nummer kunt u het product van uw keuze op onze website bestellen wanneer u maar wilt. We bewaren je irisfoto 5 jaar anoniem.

1. Fotografie

Kom gewoon naar een van onze vaste locaties of bezoek een van de tientallen beurzen en evenementen waar we het hele jaar door onderweg zijn.

2. Bewerken

Om de kleuren echt tot hun recht te laten komen, plaatsen we de iris eerst op een zwarte achtergrond. Bij de verdere verwerking laten we uw iris zo origineel mogelijk achter.

3. Afdrukken

U beslist of u uw irisfoto wilt meenemen als hoogwaardige instant print of kies er een die bij u past uit al onze premium materialen. Deze worden dan enkele dagen later gratis bezorgd.

Directe afdruk / bestand

In de formaten A5 en A4 kunt u binnen 5-10 minuten uw enkele en/of dubbele afbeelding(en) direct meenemen

We optimaliseren alle premiumproducten op het geselecteerde materiaal en sturen u vervolgens de voltooide foto naar uw huis. Van kleine formaten voor op de tafel tot een familiepanorama voor in de woonkamer, alles is mogelijk.